Onze Werkwijze

Mensen willen groeien. Net als bedrijven. Wij willen hieraan bijdragen. Concreet en aantoonbaar. Dat is ons vertrekpunt bij alles wat we doen en hoe we dat doen.

Onze visie

Wij geloven dat succes voortkomt uit bezieling. Doen waar je goed in bent en vooral waar je voldoening uithaalt. Daar gaat het om. Dat vereist zelfkennis en zelfwerkzaamheid. Zorgen dat mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en gericht energie steken in zaken waar ze met een gevoel van trots op terug kunnen kijken. Bij voorkeur binnen een systeem dat mensen laat excelleren, in plaats van mensen te conformeren aan het systeem.

Waarmee maken wij het verschil?

√ We communiceren open en direct, ook als het lastig wordt.
√ We focussen op wat wél kan.
√ We blijven graag praktisch.
√ We werken op basis van gelijkwaardigheid en spreken ieders taal.
√ We lachen veel en vaak, het liefst met elkaar en ook om onszelf.
√ We hebben er vooral zin in!

Onze aanpak

Vanuit deze visie werken we aan de in-, door en uitstroom van medewerkers. Heel pragmatisch en met een flinke dosis humor op z’n tijd. We bewaken onze onafhankelijke blik en bieden waar nodig professioneel tegenwicht. We bouwen aan oprechte relaties met een grote verscheidenheid aan mensen, in Rotterdam en wijde omgeving. We geven ze alle ingrediënten om te denken, te voelen en te handelen vanuit eigen kracht. En brengen ze in contact met organisaties waar ze de ruimte krijgen hun sterke punten productief in te zetten.

Het resultaat

Wie trots is op zichzelf en z’n werkgever, haalt sneller betere resultaten. Dat is ons ultieme doel. Het is echter ook een doel dat we niet altijd in een keer kunnen bereiken. Soms formuleren we samen tussendoelen om ook in deze tijd in beweging te blijven op de arbeidsmarkt. Op weg naar die fel begeerde baan. Want het zijn de bevlogen medewerkers die net een stap harder lopen om klanten te verrassen of met innovatieve ideeën komen. Het zijn die medewerkers die je wind in de rug geven en het verschil kunnen maken tussen winst en verlies.